Безпечні цифрові таймери від компанії «Finder» вже у продажу!

вамварртопнр

Нові безпечні реле часу від компанії «Finder» з програмуванням для управління освітленням, опаленням, кондиціюванням, шкільними дзвониками та ін. Використання таких реле для живлення та управління систем автоматизації низької напруги має свої переваги:

  • це безпечно для людей;
  • є можливість реалізувати стабілізацію напруги;
  • можливо навіть встановити пристрої безперебійного живлення.

В кінці минулого року, лінійка електронних реле часу 12 Серії розширилася пристроями для таких низьковольтних систем!

Цифрове тижневе реле часу 12.61.0.024.0000

12.61.0.024.0000 Цифрове тижневе реле часу

Особлива універсальність цих реле часу робить їх придатними для широкого спектру додатків: системи зрошення, системи опалення та кондиціонування, підсвічування торгових вітрин і дорожніх знаків, управління автоматичними воротами.

Цифрове тижневе астрономічне реле часу 12.A2.0.024.0000

апапрваи

Пристрої можуть застосовуватися всюди, де необхідна проста комутація по часу, крім цього, функція ‘Astro’ робить їх особливо придатними для управління системами освітлення в громадських місцях — для освітлення міських вулиць, парків і автостоянок, для підсвічування торгових вітрин і дорожніх знаків.

 

Пристрій передбачає автоматичний перехід між літнім і зимовим часом, що робить більш зручним підтримку комфорту і енергоефективності протягом року.

Для стандартної напруги живлення 220В AC дивіться інші моделі 12 Серії: одно- або двоканальні, тижневі і астрономічні електронні реле часу, добові електромеханічні реле.

Дізнатися про новинки продажу Ви можете у наших фахівців, за телефонами: 044-576-06-90 або 044-576-01-61.

Новости
Поиск по сайту
Архивы
Поиск по сайту